ΑΑΔΕ: Νέα λουκέτα σε νυχτερινά μαγαζιά στη Μύκονο
Ανανεώθηκε:
Ακόμα δύο περιπτώσεις φοροδιαφυγής στην Μύκονο εντόπισε το ραντάρ της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Μετά το λουκέτο σε γνωστό νυχτερινό club restaurant, η συντονισμένη έφοδος των ελεγκτών της ΑΑΔΕ στο νησί των ανέμων βρήκε ακόμα δύο επιχειρήσεις, οι οποίες διαπιστώθηκε ότι είναι… αμελείς στην εφαρμογή των προβλεπόμενων διαδικασιών.
Συγκεκριμένα:
- Γνωστό νυχτερινό κέντρο (strip club) δεν είχε διαβιβάσει στο e-send 266 παραστατικά (τιμολόγια και αποδείξεις), καθαρής αξίας 15.000 ευρώ.
- Καφέ εστιατόριο στη χώρα δεν είχε διαβιβάσει 141 αποδείξεις, καθαρής αξίας 2.750 ευρώ.
Σε αμφότερες τις επιχειρήσεις επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, καθώς και λουκέτο 48 ωρών.
Ταυτόχρονα, οι ελεγκτές κάνουν φύλλο και φτερό τα βιβλία των επιχειρήσεων, ώστε να δουν εάν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις στην φετινή ή και σε παλαιότερες χρήσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΧΡΗΜΑ
ΑΑΔΕ: Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται χειρόγραφα η φορολογική δήλωση
ΧΡΗΜΑ
ΑΑΔΕ: Η νέα έκδοση της εφαρμογής «appodixi» - Τι περιλαμβάνει
ΚΟΣΜΟΣ
Η «ημερομηνία λήξης» του οξυγόνου στη Γη - Παραπλανητικό σημάδι εξωγήινης ζωής
12:55
ΚΟΣΜΟΣ
Λαριτζανί: Η επίθεση στη συγκέντρωση στην Τεχεράνη δείχνει τον φόβο και τη σύγχυση του Ισραήλ (vid)
12:46
ΧΡΗΜΑ
Φορολογικές δηλώσεις: Προσοχή στις παγίδες με τους νέους ΚΑΔ - Πώς θα γίνει η αντιστοίχηση
12:44
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Θύελλα» στο ΠΑΣΟΚ για τη διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: «Πυρά» από Δούκα, Γερουλάνο και κορυφαία στελέχη (vids)
12:41
ΚΟΣΜΟΣ