Άη Στράτης: Νεκρός ο χειριστής του σκάφους που εξέπεμψε SOS
Νεκρός εντοπίστηκε ο χειριστής του σκάφους που εξέπεμψε SOS τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή ανατολικά – νοτιοανατολικά του Άη Στράτη.
Αμέσως μετά το σήμα κινδύνου, δυνάμεις κινητοποιήθηκαν για τη διενέργεια επιχείρησης έρευνας και διάσωσης. Στο σημείο έσπευσαν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, τέσσερα παραπλέοντα σκάφη και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Νωρίτερα είχε εντοπιστεί και το σκάφος το οποίο ρυμουλκύθηκε προς τον Άγιο Ευστράτιο.
Όπως μετέδωσε το MEGA, η Τουρκία, εξέδωσε NAVTEX για τη διενέργεια επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης σχετικά με το περιστατικό, δεσμεύοντας μια ολόκληρη περιοχή.
Ο αγνοούμενος φέρεται να είναι Αμερικανός υπήκοος, ενώ το σκάφος είχε σαλπάρει από μαρίνα της Καλαμαριάς με προορισμό λιμάνι στην Τουρκία.
Ακριβότερα πρόστιμα και ποινές για τους παραβάτες των ΜΜΜ - Κοινωφελής εργασία για όσους βανδαλίζουν
05:00
Εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής από τη ΔΥΠΑ - Ποιες θεματικές καλύπτουν
04:00
Αλλαγές στα ταξίδια εντός Ευρώπης: Τέλος στις σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
03:00
Youth Pass: Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ - Πoύ μπορούν να χρησιμοποιηθούν
02:00