ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτείται από την Έφεση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Δεν θα δώσει Πανελλήνιες

Παραιτείται από την Έφεση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Δεν θα δώσει Πανελλήνιες
Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνοδεία αστυνομικών ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την Έφεση αλλά και κάθε ένδικο μέσο κατά της απόφασης που εξέδωσε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο εις βάρος του έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης του συνηγόρου του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την Τετάρτη (7/6).

Ειδικότερα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης:

«Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του, με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ