Κρήτη: «Ξύπνησε» η 40χρονη νηπιαγωγός που έχασε τις αισθήσεις σε οδοντιατρείο
Ανανεώθηκε:
Ευχάριστα είναι τα νέα για την 40χρονη νηπιαγωγό που έχασε τις αισθήσεις της σε οδοντιατρείο την ώρα που ο οδοντίατρος της έκανε ένεση στα ούλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 40χρονη μετά από μία εβδομάδα που βρισκόταν σε καταστολή τελικά «ξύπνησε» με την βοήθεια των γιατρών και όπως φαίνεται η κατάστασή της έχει βελτιωθεί.
«Αντιδρά θετικά στη θεραπεία και έχει επαφή με το περιβάλλον», ανέφερε μιλώντας το cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης.
Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα συνέβησαν στις 29 Μαΐου όταν η 40χρονη πήγε σε γνωστό οδοντιατρείο της Μεσαράς. Μόλις ο γιατρός της έκανε την ένεση εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.
Άμεσα ο οδοντίατρος ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και την παρέλαβε μεταφέροντάς την στο ΠΑΓΝΗ.
Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ την διασωλήνωσαν και την μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται.
Μάλιστα, εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ευθύνεται για την κατάστασή της η ένεση στο οδοντιατρείο με τους γιατρούς να κάνουν μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να βρουν τα αίτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Διασωληνώθηκε ο 10χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι - Συγκινεί ο δάσκαλός του
Κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ στην Κω: «Τεράστια τα προβλήματα υποστελέχωσης του νοσοκομείου»
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26