ΕΛΛΑΔΑ

Τιμώμενη χώρα η Βουλγαρία στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τιμώμενη χώρα η Βουλγαρία στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Το εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ από ψηλά EUROKINISSI / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Τον τίτλο της τιμώμενης χώρας στη φετινή 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου αποδέχθηκε η Βουλγαρία.

Ειδικότερα, την επίσημη θετική απάντηση της χώρας, έλαβε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Αναστάσιος Τζήκας, σημείωσε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Βουλγαρία βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα σε συζητήσεις και με εκπροσώπους της Νότιας Κορέας, ενώ είχαν προηγηθεί αντίστοιχες με το Ισραήλ, που τελικά δεν ευδοκίμησαν .

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που ιδρύθηκε το 1926 είναι ένα εκθεσιακό γεγονός με θεσμικό χαρακτήρα, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας και το οποίο αντανακλά τους ρυθμούς και τις τάσεις όχι μόνο της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα, φιλοξενεί και οργανώνει πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, ενώ πέραν των άλλων, αποτελεί το ετήσιο «ραντεβού» της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας με τους πολίτες, με στόχο την ενημέρωσή τους για την πολιτικο-οικονομική ατζέντα του έτους που ακολουθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ