ΕΛΛΑΔΑ

Χριστίνα Σούζη: Βίντεο με το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της να σέρνεται στην Κηφισίας

Χριστίνα Σούζη: Βίντεο με το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της να σέρνεται στην Κηφισίας
Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ, Χριστίνα Σούζη Screen Grab / ΣΚΑΪ

Βίντεο από τη στιγμή που η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζηενεπλάκη σε τροχαίο στην Κηφισίας, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, και τα πλάνα του συγκλονίζουν καθώς δείχνουν το αυτοκίνητό της να σέρνεται κυριολεκτικά αναποδογυρισμένο στο οδόστρωμα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μετεωρολόγος κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα.

Στην αρχή του βίντεο τα δύο οχήματα συγκρούονται και αυτό που βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη ανατρέπεται κι σέρνεται με τον ουρανό στο δρόμο.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται από άλλη γωνία το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», είπε η Χριστίνα Σούζη.

Στο φανάρι που ακινητοποιήθηκε το όχημα της έτυχε να βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, που βγήκε αμέσως από το δικό του όχημα για να βοηθήσει.

«Σταμάτησα κι εγώ, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τα άτομα που ήταν μέσα ή το άτομο. Πήγα, είδα μία κυρία μέσα στα αίματα, η οποία προσπαθούσε να μαζέψει τα αίματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, της λέω “μη φοβάστε, είστε εντάξει, θα σας βγάλω”», είπε στο MEGA ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Την βγάλαμε, την πήρα, την έβαλα στο πεζοδρόμιο, προσπάθησα να την ηρεμήσω, Ήταν ήρεμη. Ήρθαν τα μέσα για να την πάρουν, την πήραν μετά από μισή ώρα περίπου και την πήγαν στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ