ΕΛΛΑΔΑ

«Τελευταίο αντίο» στο Γιάννη Φλωρινιώτη - Τα δύο αντικείμενα που έβαλαν στο φέρετρο

«Τελευταίο αντίο» στο Γιάννη Φλωρινιώτη - Τα δύο αντικείμενα που έβαλαν στο φέρετρο
Κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη ΙΝ ΤΙΜΕ

Με πλήθος κόσμου τελείται το μεσημέρι της Παρασκευής (9/6) η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 76 ετών την Τρίτη (6/6).

Η κηδεία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά απέναντι από το λιμάνι. Η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του βρέθηκαν από νωρίς στην εκκλησία για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας και η Ελένη Φιλίνη. Με κατάθεση στεφάνων επέλεξαν να τον αποχαιρετήσουν η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος, η Καίτη Γαρμπή, η Άντζελα Δημητρίου και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Όταν έφτασε το φέρετρο, ο κόσμος χειροκρότησε ενώ έπαιζε και το τραγούδι του «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα».

Στο φέρετρό του, η οικογένειά του έβαλε το αγαπημένο του μικρόφωνο, αλλά και ένα τετράδιο από τα παιδικά του χρόνια, ενώ επέλεξαν να τον κηδέψουν με το χαρακτηριστικό του λευκό κοστούμι, όπως δήλωσε η κόρη του Άννα στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται πως, η αιτία του θανάτου του είναι η ανακοπή καρδιάς. Ο Φλωρινιώτης το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» έχοντας προσβληθεί από πνευμονικό οίδημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ