Θεσσαλονίκη: Τουρίστρια έπαθε κρίση επιληψίας και προσπάθησαν να της κλέψουν το κινητό
Τουρίστρια που έπαθε επιληπτικό επεισόδιο σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να κλέψει ένας δράστης ο οποίος συνελήφθη.
Συγκεκριμένα, η τουρίστρια η οποία βρίσκεται στη χώρα μας πραγματοποιώντας τις διακοπές της συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, έπαθε επιληπτικό επεισόδιο στη συμβολή των οδών Καρόλου Ντηλ και Τσιμισκή, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο τουΕΚΑΒ και να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr ην ώρα που ο σύζυγός της προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τους δικυκλιστές του ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτοι στο σημείο,επιτήδειος που εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση επιχείρησε να κλέψει το κινητό της γυναίκας, αλλά έγινε άμεσα αντιληπτός τόσο από τον κόσμο που μαζεύτηκε στο σημείο, όσο και από τους αστυνομικούς που έσπευσαν σε βοήθεια της γυναίκας.
Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν, ενώ η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο εφημερεύον νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οχιά τσίμπησε 39χρονη στη Θεσσαλονίκη: «Ήμουν για μέρες κλινικά νεκρή», λέει η ίδια
«Γέφυρα ζωής» για τη μεταφορά 10χρονου διασωληνωμένου κοριτσιού στο Ιπποκράτειο
Συμπλοκή νεαρών σε συναυλία τράπερ στη Θεσσαλονίκη
Ζελένσκι: Πάνω από 400 drones εκτόξευσε η Ρωσία κατά του ενεργειακού τομέα της Ουκρανίας
11:20
Νεκρός εντοπίστηκε στο μπάνιο του ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης της Ρωσίας
11:13
Διορία μέχρι τον Ιούνιο έδωσαν οι ΗΠΑ σε Ρωσία και Ουκρανία για τον τερματισμό του πολέμου
11:13
Πεδίο μάχης το ΑΠΘ με μολότοφ και δακρυγόνα: Πάνω από 300 προσαγωγές, τραυματίας αστυνομικός, καμμένα ΙΧ (vids)
11:08