Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας
Μία από τις πιο επικίνδυνες, ίσως και η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας, βρίσκεται στα βόρεια της Ικαρίας, και ονομάζεται Νάς.
Η Νάς είναι αδιαμφισβήτητα η πιο επικίνδυνη παραλία και για αυτό τον λόγο είναι και μοναδική που διαθέτει σχοινί ασφαλείας προκειμένου να μπορούν οι τολμηροί λουόμενοι που την επισκέπτονται να πιάνονται από αυτό και έτσι να μην παρασύρονται από τα πολύ ισχυρά θαλάσσια ρεύματα είτε προς τα ανοιχτά του Πελάγους είτε προς τα βράχια.
Δείτε εδώ το βίντεο από Up Stories
Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται οδικώς από τον κεντρικό δρόμο Αγίου Κήρυκου – Αρμενιστή.
Αφότου περάσετε τον Αρμενιστή και διανύσετε μια απόσταση 3 χιλιομέτρων, θα χρειαστεί να αφήσετε στο κεντρικό δρόμο το αυτοκίνητό σας και να κατεβείτε ένα μονοπάτι με σκαλοπάτια που θα σας οδηγήσει αρχικά στο ποτάμι και στην συνέχεια, είτε μέσα από το ποτάμι είτε από τα βράχια, στην παραλία.
Μπουκώρος: «Καθήκον του βουλευτή η μεταφορά δίκαιων αιτημάτων των πολιτών - Συνείδηση καθαρή»
14:51
Η επιστροφή του υπαρξισμού στο σινεμά: Από έναν νέο κινηματογραφικό Καμύ, στη σύγχρονη αγωνία
14:45
Μεγάλη επιχείρηση για το εντοπισμό του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - «Θα τον βρούμε αν θέλει ο Θεός» (vid)
14:35
Το Ιράν επέτρεψε τη διέλευση πλοίων με απαραίτητα αγαθά μέσω των Στενών του Ορμούζ
14:28