ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρά τα καλάσνικοφ του Νέου Κόσμου - Περιπλέκεται το μυστήριο

Καθαρά τα καλάσνικοφ του Νέου Κόσμου - Περιπλέκεται το μυστήριο
Ισχυρή αστυνομική παρουσία σε αποκλεισμένη περιοχή ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Μπροστά σε τοίχο βρέθηκαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια τους απάντησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (10/6), ότι τα δύο καλάσνικοφ που βρέθηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο κλεμμένο στην περιοχή της Νίκαιας, δεν είναι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία του Κορυδαλλού. 

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί είχαν στηρίξει πολλά για την έρευνά τους στο να είχαν τα φονικά όπλα στα χέρια τους αυτή τη στιγμή και το πρώτο σενάριο, το οποίο εξέταζαν όταν βρέθηκε το αυτοκίνητο ήταν να είχε κάποια εμπλοκή με την διπλή εκτέλεση του Κορυδαλλού.

Τώρα ερευνούν εάν το αμάξι σχετίζεται με κάποια άλλη υπόθεση του οργανωμένου εκγλήματος και τους προβληματίζει το γεγονός ότι πρόκειται για δύο καθαρά καλάσνικοφ τα οποία μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν μέρος σε καμία εγκληματική ενέργεια.

Η δολοφονία του 35χρονου στον Κορυδαλλό θορύβησε όσο τίποτα τις αρχές οι οποίες δεν αποκλείουν ο χθεσινοβραδινός εμπρησμός φορτηγών στον Ασπρόπυργο να είχε σχέση με υποθέσεις αντεκδίκησης.

Τα στόματα στη νύχτα παραμένουν κλειστά, με τα υπονοούμενα όμως ανοιχτά, ότι όλο αυτό είναι μία υπόθεση που θα την ξεκαθαρίσουν μόνοι τους και με τις αρχές να προσπαθούν, χωρίς όμως μέχρι στιγμής θετικά αποτελέσματα, να μπουν «ενδιάμεσοι» σε αυτή τη διαδικασία και να σπάσουν το απόστημα.

Για την υπόθεση του Κορυδαλλού θα περιμένουν λίγες μέρες και μετά θα ανοίξουν τον κύκλο των καταθέσεων από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος και από το στενό επαγγελματικό του.

Την ίδια ώρα τα τρία κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων έχουν ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και περιμένουν οι αστυνομικοί τα αποτελέσματα τουλάχιστον των τελευταίων κλήσεων ανταλλαγής μηνυμάτων αλλά και του καταλόγου των επαφών των δύο θυμάτων.

Μάλιστα έχουν ζητήσει να γίνει ανάκτηση δεδομένων στα τρία κινητά τηλέφωνα και να βγουν στην επιφάνεια και πρόσφατες διαγραφές που μπορεί να έχουν γίνει.

Ο φόβος και η ανησυχία εντείνονται για το πώς θα αντιδράσουν πρόσωπα «θιγμένα» τα οποία σίγουρα οργανώνουν τις κινήσεις τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ