Στο νοσοκομείο εργαζόμενος που τραυματίστηκε στη Ζώνη Περάματος
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε το πρωί του Σαββάτου (10/6) ένας εργαζόμενος, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ξυλουργικών εργασιών σε πλοίο που βρισκόταν στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό ένας 36χρονος εργαζόμενος σε ιδιωτική επιχείρηση, κατά την εκτέλεση ξυλουργικών εργασιών σε θαλαμηγό πλοίο, το οποίο ελλιμενίζεται εντός ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.
Ο 36χρονος, κατά την κοπή ξύλου με τη χρήση ηλεκτρικού εργαλείου, κόπηκε στο δεξί χέρι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο δεξιό άνω άκρο.
Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνεχεία στο γενικό νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ» για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.
Οι λιμενικές αρχές διενεργούν προανάκριση για το εργατικό ατύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος: Νέα απεργία και συλλαλητήριο ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι
Η Τουρκία θα αναπτύξει αεροσκάφη της στην Εσθονία και τη Ρουμανία
12:50
Μαρινάκης: Το μεσημέρι της Δευτέρας το «ραντεβού» του πρωθυπουργού με τους αγρότες
12:49
«Δεν θα επιτεθούμε»: Μυστικές διαβεβαιώσεις μέσω... Ρωσίας από το Ισραήλ και το Ιράν
12:45
Ένας στους πέντε Έλληνες δεν μπορεί να ζεστάνει το σπίτι του - Το 36% του εισοδήματός πάει στη στέγη
12:39