Σοβαρό τροχαίο στον Αχελώο - Γυναίκα εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες μετά από μετωπική σύγκρουση (pic)
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11/6, στη γέφυρα Αχελώου επί της εθνικής οδού Αγρινίου-Αμφιλοχίας.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr, περίπου στις 14:15 υπήρξε σφοδρή μετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων με αποτέλεσμα να υπάρξει εγκλωβισμός και της γυναίκας οδηγού του ενός οχήματος.
Μετά το τροχαίο υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και αστυνομίας την ώρα που στην περιοχή βρέχει καταρρακτωδώς, ενώ υπήρξε και διακοπή κυκλοφορίας.

Σύζυγος γνωστού αυτοδιοικητικού η γυναίκα που απεγκλωβίστηκε
Οι Αρχές προχώρησαν στον απεγκλωβισμό της γυναίκας η οποία και διακομίσθηκε, τραυματισμένη σοβαρά στο πόδι, στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Η γυναίκα είναι σύζυγος γνωστού αυτοδιοικητικού που έσπευσε στο σημείο του συμβάντος.
Στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκαν και οι δύο επιβάτες του άλλου οχήματος, αγροτικού, που ενεπλάκη στο τροχαίο που συνέβη στο τέλος της γέφυρα, στην πλευρά της Στράτου.
Για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ενεργείται η προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηλεία: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα
Ακινητοποιήθηκε τρένο του προαστιακού στη γραμμή Καμίνια – Αγ. Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»
20:13
Αγρότες: Στο τραπέζι πρόταση για κάθοδο στην Αθήνα την Τρίτη χωρίς τα τρακέρ
20:04
Δολοφονία 37χρονης από πράκτορα του ICE: «Καρφιά» του Δημάρχου Μινεάπολης για τις έρευνες
19:57
Φλώρινα: Σε χειμερινό λήθαργο στις φωλιές τους οι αρκούδες στο Νυμφαίο
19:48