Θεσσαλονίκη: Δύο διώξεις στους συλληφθέντες για το επεισόδιο στο ΑΠΘ
Ποινική δίωξη για πλημελληματικές πράξεις άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος των δύο νεαρών αλλοδαπών που συνελήφθησαν για εμπλοκή σε επεισόδιο στο πανεπιστημιακό κάμπους της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα διώκονται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, κλοπή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη όταν συνεπλάκησαν δύο παρέες- η μία αποτελούμενη από τέσσερα άτομα και η άλλη από δύο. Οι δύο τελευταίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ο πρώτος στη μέση και ο δεύτερος στο χέρι.
Από την πρώτη παρέα συνελήφθησαν επιπλέον δύο άτομα και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Άγριες συμπλοκές στο ΑΠΘ - Τέσσερις συλλήψεις
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 46χρονου στη Θέρμη για παράνομη διάθεση βεγγαλικών
12:34
ΚΟΣΜΟΣ
Στη Γαλλία τα μαύρα κουτιά του Falcon που συνετρίβη στην Άγκυρα - Το χωριό που γλύτωσε στο παρά πέντε
12:21
ΚΟΣΜΟΣ
Χαρμολύπη στη Βηθλεέμ που γιορτάζει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια (pics&vid)
12:08
ΕΛΛΑΔΑ
Χαρδαλιάς: Γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας, τα Χριστούγεννα
11:55
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ