Έρχεται νέος γύρος βροχών και καταιγίδων - Πότε θα «χτυπήσουν» την Αττική
Ανανεώθηκε:
Άστατο προβλέπεται σύμφωνα με το METEO, το καιρικό τοπίο την Τρίτη 13/6 σε όλη τη χώρα, ενώ στην Αττική έρχονται βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά, στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Βόρεια Εύβοια και στις Σποράδες.
Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.
Τα φαινόμενα στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας, καταιγίδες αναμένονται και στην Αττική.
Τα φαινόμενα μετά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.
SPONSORED
Το ίδρυμα «Τάκης Ηλιόπουλος» ανοίγει τις πύλες του – Το όραμα και οι πρώτες δράσεις
13:32
Περισσότερα από 300 κρούσματα θερμοπληξίας στην Ινδία - Κορυφώνεται ο καύσωνας
13:24
ΕΛΚΕΘΕ για οσμή στην Αττική: Δεν συνδέεται με τον Σαρωνικό και την Ψυττάλεια
13:17
Ο Τραμπ στέλνει 5.000 Αμερικανούς στρατιώτες στην Πολωνία
13:10