ΕΛΛΑΔΑ

«Ποτάμια» οι δρόμοι από τη βροχή στη Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή

«Ποτάμια» οι δρόμοι από τη βροχή στη Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Φωτογραφία από τον επαρχιακό δρόμο Τούμπας - Ευρωπού Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που ξέσπασε από το πρωί της Τρίτης (13/6) στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην περιοχή της Πολίχνης, στη δυτική Θεσσαλονίκη, έκλεισε για λίγη ώρα η ιρλανδική διάβαση στο ύψος των Βυζαντινών Νερόμυλων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα για τους οδηγούς που κινούνταν στο συγκεκριμένο δρόμο από τα νερά.

Εξάλλου, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα GRTimes.gr εκτός από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, πλημμυρικά φαινόμενα εντοπίστηκαν και στο ύψος της πλατείας Βαρδαρίου. Προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην μετακίνηση των οδηγών στο κέντρο της πόλης, ενώ το νερό στην οδό Κουντουριώτου στη συμβολή με Δωδεκανήσου, μάζεψε και πάλι αρκετά νερά καθιστώντας την προσπέλαση του ποδηλατοδρόμου αδύνατη, ενώ κινδύνεψαν να πλημμυρίσουν τα καταστήματα της περιοχής.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης δέχτηκε δύο κλήσεις για άντληση υδάτων, μία ανατολικά και μία δυτικά, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Τούμπας - Ευρωπού στο Κιλκίς, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ