Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι στη Λάρισα
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της γυναίκας που απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, καθώς μεταπείσθηκε με τις διαπραγματεύσεις των ψυχολόγων της αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αλλοδαπή γυναίκα που διαμένει στο ξενοδοχείο για μεγάλο διάστημα, πείστηκε να επιστρέψει στο δωμάτιό της, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την πράξη.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η γυναίκα είχε ανέβει στην άκρη του μπαλκονιού για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ από κάτω έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος.
Η Πυροσβεστική είχε τοποθετήσει δίχτυ ασφαλείας σε περίπτωση που η γυναίκα βρεθεί στο κενό, ενώ είχε τοποθετήσει στο λαιμό της σχοινί.
ΕΛΛΑΔΑ
Μαζική έξοδος αδειούχων: Το αδιαχώρητο στα λιμάνια - Πάνω από 100.000 ταξιδιώτες το τριήμερο
19:07
ΚΟΣΜΟΣ
«Πυροσβέστες γαϊδουράκια» βοηθούν στην πρόληψη των πυρκαγιών στην Ισπανία
18:55
ΚΟΣΜΟΣ
«Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να τελειώσει» είπε κατά πρόσωπο στον Πούτιν ο πρόεδρος του Καζακστάν
18:43
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα κατάρριψη drone από την Υεμένη από τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία
18:30
ΚΟΣΜΟΣ