ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Ηλικιωμένη περιμένει ασθενοφόρο εδώ και δύο ημέρες ενώ έλαβε... εξιτήριο

Τρίκαλα: Ηλικιωμένη περιμένει ασθενοφόρο εδώ και δύο ημέρες ενώ έλαβε... εξιτήριο
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ηλικιωμένη γυναίκα στα Τρίκαλα η οποία ενώ έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο της πόλης, ακόμα περιμένει ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Χρονίων Παθήσεων.

Στη δημοσιότητα έρχεται η απίστευτη ταλαιπωρία μιας 86χρονης από τα Τρίκαλα, καθώς σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οικογένειά της, η ηλικιωμένη ενημερώθηκε ότι ούτε σήμερα Τρίτη μπόρεσε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά της στο νοσοκομείο γιατί το προσωπικό του ΕΚΑΒ είναι υποχρεωμένο να δίνει προτεραιότητα σε επείγοντα περιστατικά.

Όπως μεταδίδει το trikalanews.gr, η ηλικιωμένη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Τρικάλων επί 10 ημέρες και χθες, Δευτέρα (12/06), έλαβε εξιτήριο. Ωστόσο, εδώ και δύο ημέρες αναμένει το ασθενοφόρο προκειμένου να τη μεταφέρει με ασφάλεια στο θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της πόλης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ανιψιά της 86χρονης κατήγγειλε το περιστατικό δηλώνοντας: «Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Πρόκειται για μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που δούλευε σε όλη της της ζωή. Δεν της αξίζει τέτοιος εξευτελισμός στα γεράματα. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει».

Μάλιστα, τονίζει πως είναι άγνωστο πότε θα μεταφερθεί η 86χρονη, λέγοντας ότι θα κυνηγήσει το θέμα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου κανένας ασθενής να μην ζει τέτοιες καταστάσεις εν έτει 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ