ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2023: Αυτά είναι τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2023: Αυτά είναι τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Εξεταστικό κέντρο κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων IN TIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των Πανελληνίων Εξετάσεων του 2023 των ΕΠΑΛ στα μαθήματα της Τεχνολογίας Υλικών, των Μηχανών Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ ΙΙ) και των Ψηφιακών Συστημάτων ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. 

Αυτά είναι τα θέματα στην Τεχνολογία Υλικών
Αυτά είναι τα θέματα στις Μηχανές Εσωτερικής Καύσης
Αυτά είναι τα θέματα στα Ψηφιακά Συστήματα

Τα επόμενα μαθήματα στα οποία εξετάζονται στα ΕΠΑΛ είναι τα Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.

Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Πότε ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής;

Τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου αναμένεται να ανακοινώσει τις βάσεις εισαγωγής το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τον γενικό Γραμματέα του υπουργείου, Αλέξανδρο Κόπτση.

Ειδικότερα, ο κ. Κόπτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα, δήλωσε πως στόχος είναι οι βάσεις να βγουν τουλάχιστον στην ίδια ημερομηνία με πέρυσι αν όχι νωρίτερα.

«Πολύ νωρίς πάντως, αν όχι τέλος Ιουλίου, αρχές Αυγούστου θα ξέρουν οι φοιτητές μας πού θα πάνε και αυτό για να έχουν έναν, ενάμιση μήνα στη διάθεσή τους να προγραμματίσουν τη ζωή τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ