ΕΛΛΑΔΑ

Παιδόφιλος στην Ομόνοια: Πώς αποσπούσε τα τηλέφωνα ανήλικων κοριτσιών

Παιδόφιλος στην Ομόνοια: Πώς αποσπούσε τα τηλέφωνα ανήλικων κοριτσιών
Eurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος

Με συγκεκριμένη τακτική την οποία εφάρμοζε αρκετά συχνά, κατάφερνε ο 63χρονος παιδόφιλος να «κλέβει» τα νούμερα των κινητών τηλεφώνων ανήλικων κοριτσιών. 

Σε εκ νέου σύλληψη του 63χρονου παιδόφιλου που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη, προχώρησαν οι Αρχές, ενώ μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν χάπια με ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη πριν από περίπου μία εβδομάδα στην Ομόνοια και τον οποίο αναγνώρισε και η 12χρονη από τον Κολωνό ως έναν από τους βιαστές της, εφάρμοζε συγκεκριμένο κόλπο προκειμένου να παίρνει τα τηλέφωνα από ανήλικα κορίτσια.

Το κόλπο που εφάρμοζε

Σύμφωνα με το Star, ο 63χρονος πλησίαζε χώρους, που βρίσκονταν παιδιά, όπως σχολεία και εν συνεχεία επέλεγε να απευθυνθεί σε ένα ανήλικο κορίτσι.

Μάλιστα, φέρεται να έλεγε «δεσποινίς με συγχωρείτε. Έχω ξεμείνει από μονάδες και πρέπει να επικοινωνήσω με έναν συγγενή μου στο νοσοκομείο».

Κατόπιν, εκμεταλλευόμενος την καλή διάθεση των κοριτσιών, έδινε έναν αριθμό, ο οποίος όμως ανήκε στον ίδιο.

Αφού καλούσαν από το κινητό της κοπέλας, ο ίδιος το αποθήκευε και έτσι είχε το όνομά της και τον αριθμό της. Πολλές φορές, δε, μέσω των τηλεφωνικών πληροφοριών, μάθαινε και το σπίτι όπου έμεναν.

Μάλιστα, αυτή φέρεται να είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν πολλοί παιδεραστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ