Γιάννης Μαρκόπουλος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη
Πλήθος κόσμου, πολιτικοί και καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν τον μεγάλο συνθέτη, Γιάννη Μαρκόπουλο, στην κηδεία του στη Μητρόπολη Αθηνών.
Στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, ενώ νωρίτερα η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
Στην εξόδιο ακολουθία μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και πολλοί ακόμη πολιτικοί και καλλιτέχνες.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά την εξόδιο ακολουθία η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Παπάγου.
Σε κλίμα οδύνης, και οι δικοί του άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Μαρκόπουλο που έφυγε σε ηλικία 84 ετών, σημαδεύοντας με τα τραγούδια του τη σύγχρονη ελληνική ιστορία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιάννης Μαρκόπουλος: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Γιάννης Μαρκόπουλος: Η επιθυμία της οικογένειας του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη
SPONSORED
Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη: Η ανάρτηση με τις αγκαλιές των παιδιών της για τη Γιορτή της Μητέρας
18:23
Νετανιάχου: Ο πόλεμος στο Ιράν «δεν έχει τελειώσει» μέχρι να απομακρυνθεί το εμπλουτισμένο ουράνιο
18:12
Ηλεία: «Έπεσε από το καρότσι»: Οι ισχυρισμοί της μητέρας για το βρέφος που έφερε σημάδια κακοποίησης
18:01
Διαψεύδει το Ιράν διαρροή πετρελαίου κοντά στο νησί Χαργκ
17:50