ΕΛΛΑΔΑ

Τάσος Αρνιακός: Με συννεφιές, βροχές και μπόρες «επιστρέφει το φθινόπωρο»

Τάσος Αρνιακός: Με συννεφιές, βροχές και μπόρες «επιστρέφει το φθινόπωρο»
Συννεφιασμένος καιρός στη Μαρίνα Φλοίσβου IN TIME / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Φθινοπωρινός» θα είναι ο καιρός το προσεχές Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Τάσου Αρνιακού, πρόκειται να σημειωθούν νεφώσεις, βροχές και μπόρες

Τα καιρικά αυτά φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο «προετοιμάζοντάς μας για ένα ακόμη συννεφιασμένο και βροχερό, άστατο Σαββατοκύριακο» όπως σημειώνει ο μετεωρολόγος.

Ειδικότερα, την Παρασκευή (16/6) πρόκειται να σημειωθούν νεφώσεις που θα πυκνώσουν το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και θα είναι ισχυρότερες στις βορειότερες περιοχές.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά κυρίως το απόγευμα στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά στους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησία τους 29 με 31 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες ανά διαστήματα θα πυκνώσουν, ενώ ο υδράργυρος πρόκειται να κυμανθεί από τους 18 έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ αναμένεται να υπάρξει πιθανά βελτίωση τις βραδινές ώρες, με τη θερμοκρασία να ξεκινά από τους 17 και να φτάνει μέχρι τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο (17/6) η αστάθεια αναμένεται να ενταθεί με περισσότερες βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ