ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2023: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα σημερινά θέματα των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2023: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα σημερινά θέματα των ΕΠΑΛ
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οι εκπαιδευτικοί του Ομίλου Πουκαμισάς δίνουν στο CNN Greece τις απαντήσεις των θεμάτων στα μαθήματα τα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των Πανελληνίων Εξετάσεων του 2023 των ΕΠΑΛ. στα μαθήματα των Στοιχείων Ψύξης- Κλιματισμού, των Κινητήρων Αεροσκαφών και των Στοιχείων Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Αυτές είναι οι απαντήσεις στο μάθημα Στοιχεία Ψύξης- Κλιματισμού

Αυτές είναι οι απαντήσεις στο μάθημα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Οι σχολιασμοί των θεμάτων

Σχετικά με το μάθημα Στοιχεία Ψύξης- Κλιματισμού, ο καθηγητής των Φροντιστηρίων Ομίλου Πουκαμισάς, κ. Νίκος Καραγκιαούρης αναφέρει ότι:

«Τα σημερινά θέματα στο μάθημα Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού ήταν βατά, κλιμακούμενης δυσκολίας όσον αφορά τη θεωρία με πολύ εύκολες ασκήσεις όπου ένας καλά διαβασμένος μαθητής θα μπορούσε να πετύχει έναν άριστο βαθμό».

Σχετικά με το μάθημα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, ο καθηγητής των Φροντιστηρίων Ομίλου Πουκαμισάς, κ. Νίκος Καραγκιαούρης αναφέρει ότι:

«Τα σημερινά θέματα στο μάθημα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων ήταν βατά, κλιμακούμενης δυσκολίας στην θεωρία και με ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας. Ένας καλά διαβασμένος μαθητής μπορεί να πετύχει έναν καλό βαθμό».

Δείτε τα θέματα στα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι

Αυτά είναι τα θέματα στα Στοιχεία Ψύξης- Κλιματισμού Αυτά είναι τα θέματα στους Κινητήρες Αεροσκαφών Αυτά είναι τα θέματα στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Πότε ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής;

Τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου αναμένεται να ανακοινώσει τις βάσεις εισαγωγής το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τον γενικό Γραμματέα του υπουργείου, Αλέξανδρο Κόπτση.

Ειδικότερα, ο κ. Κόπτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα, δήλωσε πως στόχος είναι οι βάσεις να βγουν τουλάχιστον στην ίδια ημερομηνία με πέρυσι αν όχι νωρίτερα.

«Πολύ νωρίς πάντως, αν όχι τέλος Ιουλίου, αρχές Αυγούστου θα ξέρουν οι φοιτητές μας πού θα πάνε και αυτό για να έχουν έναν, ενάμιση μήνα στη διάθεσή τους να προγραμματίσουν τη ζωή τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ