Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού της με drones και διασώστες
Ανανεώθηκε:
Σαρώνουν την Κω, τόσο τα drones όσο και οι διασώστες και οι σκύλοι έρευνας, ανάμεσα στις περιοχές Μαρμάρι και Τυγκάκι, προκειμένου να εντοπιστεί η 27χρονη Πολωνή, της οποίας τα ίχνη εξαφανίστηκαν στις 12 Ιουνίου το βράδυ.
Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν συλλάβει έναν άνδρα 32 ετών από το Μπανγκλαντές, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε την Αναστάζια πριν την εξαφάνισή της, ενώ όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει το νησί για την Ιταλία.
Μέχρι στιγμής είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.
«Είμαστε 10 διασώστες, συμμετέχει και ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης» επιβεβαίωσε ο κ. Τρουμπούλης Αντώνης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων.
Στο κάδρο των αρχών έχουν μπει 5 αλλοδαποί, που φέρονται να είχαν προτείνει στην Αναστάζια να πάει σπίτι τους για να την βοηθήσουν, καθώς όπως υποστήριξαν, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κως: Συνελήφθη 32χρονος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής
Κως: «Η κόρη μου απήχθη, δεν μπορώ να πω περισσότερα» λέει η μητέρα της 27χρονης Πολωνής
Τρία νέα πολυτελή ξενοδοχεία με την υπογραφή διεθνών hospitality brands σε Πάρο και Μήλο
09:30
Σχεδόν 3.000 νεκροί από τον διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα - Πάνω από 16.000 άνθρωποι έμειναν άστεγοι
09:20
Ακρίβεια, ΔΕΘ, Ταμείο Ανάκαμψης: Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης για τον Σεπτέμβριο
09:11
Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα μαθηματικό κόλπο που βρίσκει το 99% των λέξεων στο Wordle
09:00