Χαλκιδική: Οδηγός παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο με το αυτοκίνητό του
Ένας οδηγός έζησε στιγμές τρόμου στην περιοχή Διονυσίου της Χαλκιδικής, όταν ο ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε το όχημά του.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το νερό κάλυψε το Ι.Χ., το οποίο ακολούθησε μία τρελή πορεία προτού επέμβουν τα κλιμάκια της Αντιπεριφέρειας. Ευτυχώς, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως από το όχημά του χωρίς να κινδυνεύσει.
Δείτε το βίντεο:
Υπενθυμίζεται ότι προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου του νομού Χαλκιδικής έχει προκαλέσει η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώνεται από τα ξημερώματα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, πλήττοντας συγκεκριμένης περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις επαρχιακές οδούς:
Διονυσίου-Παραλία Διονυσίου και Παραλίας Διονυσίου-Ν. Φλογητών, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας-Βραστάμων και στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού που συνδέει το 7,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών-Σιθωνίας με το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους και η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών.
«Καμπανάκι» για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Θα μπορούσε να καταλάβει το διαδίκτυο σε 6 με 12 μήνες»
23:25
Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: Άλλα 26,8 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκαν στον Μαραθώνα
23:13
Αντίδραση της Τουρκίας στην παράταση της άρσης του αμερικανικού εμπάργκο όπλων στην Κύπρο
23:00
Διακοπή του αγώνα «Oiti Ultra Trail» λόγω κακοκαιρίας- Επιχείρηση για την ασφαλή απομάκρυνση αθλητών
22:50