Λαμία: Παραλίγο τραγωδία με 14χρονο που αυτοπυροβολήθηκε
Από καθαρή τύχη γλίτωσε ένας 14χρονος Ρομά την Παρασκευή στο Παγκράτι Λαμίας όταν από λάθος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο που βρήκε εγκαταλειμμένο σε χωράφι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο μικρός εντόπισε την κάνη και τη θαλάμη παλιού και οξειδωμένου κυνηγετικού όπλου σε χωράφι τέρμα στην οδό Λεβαδείας και προσπάθησε με μια πέτρα να του τοποθετήσει φυσίγγιο, το οποίο και εξερράγη στο πρόσωπό του.
Άλλα παιδιά που ήταν μαζί του ειδοποίησαν τους γονείς του και αμέσως μετέφεραν τον 14χρονο στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.
Όπως διαπιστώθηκε, για καλή του τύχη, τα σκάγια και η φλόγα φέρεται να το χτύπησαν στο αριστερό μάγουλο και ξυστά στον κρόταφο, ωστόσο προληπτικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, συνοδεία της μητέρας του, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Λαμίας, που ξεκίνησε προανάκριση για την εξέταση των συνθηκών που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός παιδιού. Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη και ο 52χρονος πατέρας του παιδιού για παραμέληση της εποπτείας του, ο οποίος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερος.
Δύο συλλήψεις για διακίνηση κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων – Κατασχέθηκαν πάνω από 900 έγγραφα
20:20
Τουρκία: Η εισαγγελία ζητά έως 20 χρόνια κάθειρξης στον Ιμάμογλου για «πολιτική κατασκοπεία»
20:11
Ιράν: Ειδησεογραφικό πρακτορείο δημοσιοποιεί φωτογραφίες των αμερικανικών βάσεων στη Μέση Ανατολή
20:02
Γερμανία: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος Έλληνας για τη δολοφονία του ελεγκτή εισιτηρίων τρένου
19:56