ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Βίντεο από τις τελευταίες κινήσεις της πριν χαθούν τα ίχνη της

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Βίντεο από τις τελευταίες κινήσεις της πριν χαθούν τα ίχνη της
H 27χρονη Πολωνή που έχει εξαφανιστεί kosnews24.gr

Με κομμένη ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια από την Κωτης οποίας τα ίχνη αγνοούνται από τη Δευτέρα, με τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται για την ανεύρεσή της να προχωρούν ασταμάτητα.

Από το πρωί της Κυριακής 18/6, ανακρίνεται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας φέρεται να συνάντησε την κοπέλα, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όταν εξαφανίστηκε, να τη μετέφερε στο σπίτι του και στη συνέχεια να συνευρέθηκαν ερωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο συλληφθείς ανέφερε πως πράγματι συνάντησε την κοπέλα και στη συνέχεια την άφησε σε σημείο που του υπέδειξε εκείνη προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της. Οι αστυνομικοί πήγαν στο εν λόγω σημείο, ωστόσο δεν εντόπισαν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η παρουσία της κοπέλας στην περιοχή.

Ο σύντροφός της είπε στην αστυνομία ότι η 27χρονη, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Βίντεο από τις τελευταίες κινήσεις της 27χρονης πριν εξαφανιστεί

Το κινητό της βρέθηκε σε δρόμο στο Μαρμάρι κοντά που είχε δοθεί για τελευταία φορά το στίγμα της, από πολίτη, και παραδόθηκε στις αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ