Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός Γάλλος τουρίστας από πνιγμό
Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 84χρονος Γάλλος βρίσκονταν στη νήσο Χρυσή με ένα μικρό σκάφος.
Ο ίδιος μαζί με τους συνεπιβάτες του κατέβηκαν στη παραλία Μπελεγρίνα, προκειμένου να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου και να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα.
Ο 84χρονος τουρίστας την ώρα που κολουμπούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην ίδια παραλία να σπεύδουν να τον βγάλουν από το νερό.
Το ίδιο έκαναν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ μόλις τον παρέλαβαν, ωστόσο δυστυχώς για τον άτυχο άνδρα ήταν αργά καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βίντεο - ντοκουμέντο από την ανάσυρση του τουρίστα που πνίγηκε στη Λευκάδα
Τραγωδία στη Λευκάδα: Λουόμενος πνίγηκε στην παραλία Κάθισμα
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28 Φεβρουαρίου)
06:30
Επίδομα Παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Πώς υπολογίζεται το ποσό
06:00
Πότε ξεκινά η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας στον e-ΕΦΚΑ
05:00
Κατώτατος μισθός: «Έρχονται» άλλες δύο αυξήσεις : Πώς θα μοιραστούν τα 70 ευρώ
04:00