Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφό της
Μία γυναίκα συνελήφθη αφότου μαχαίρωσε τον σύντροφό της, αργά το απόγευμα της Δευτέρας (19/06), μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, το συμβάν σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, γύρω στις 18:45, επί της οδού Ιβήρων ενώ ο άνδρας, πακιστανικής καταγωγής -περίπου 43 ετών- τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».
Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με τους αστυνομικούς του ΑΤ Κορδελιού να διερευνούν το περιστατικό, ενώ η γυναίκα συνελήφθη.
ΧΡΗΜΑ
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ήταν ένα είδους σοκ για την επιστημονική κοινότητα»: Το ατύχημα Τσερνόμπιλ και το μέλλον της πυρηνικής ενέργειας
01:15
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το voucher των 150 ευρώ - Μέχρι πότε οι αιτήσεις
01:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων: Πώς θα κερδίσετε έκπτωση φόρου
00:30
ΚΟΣΜΟΣ