ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Κω: Αναχωρούν για την Πολωνία ο σύντροφος και η μητέρα της Αναστάζια

Δολοφονία στην Κω: Αναχωρούν για την Πολωνία ο σύντροφος και η μητέρα της Αναστάζια
kosnews24.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε στραγγαλισμό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια αναχωρούν για την Πολωνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφος της 27χρονης κοπέλας, εμφανίστηκε εκ νέου στην ανακρίτρια, το απόγευμα της Δευτέρας (19/6) προκειμένου να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για το περιστατικό. Είναι η δεύτερη φορά, που μέσα στην ίδια μέρα καλείται να δώσει εξηγήσεις, καθώς το πρωί της Δευτέρας ο 28χρονος από την Πολωνία εξετάστηκε τόσο από την ανακρίτρια όσο και από τους αστυνομικούς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι Αρχές έδωσαν την άδεια να επιστρέψει στη χώρα του, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι στη διάθεσή τους εάν χρειαστούν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Σχετικά με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος, αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Ο 32χρονος αλλοδαπός κρατείται με τις κατηγορίες της αρπαγής της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αφού ο ίδιος ομολόγησε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη.

Πού εστιάζουν οι Αρχές

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών τις τελευταίες ώρες μπήκαν και τα κινητά τηλέφωνα της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση.

Κάποια μηνύματα που εντοπίστηκαν προκάλεσαν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα και για το κατά πόσο ο 32χρονος ήταν γνωστός τους και είχαν επαφές μαζί του και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία η κοπέλα φαίνεται να έχει εκφράσει στον σύντροφό της τις φόβους της, δηλαδή ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν νιώθει άνετα στο σπίτι του 32χρονου όπου βρισκόταν και του είχε δώσει και το στίγμα σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόταν.

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βασικός ύποπτος είναι ότι παραδέχεται ότι υπήρχε συνεύρεση με την θέληση της 27χρονης και αναφέρει επίσης ο 32χρονος ότι η κοπέλα είχε πάει στο σπίτι του με σκοπό να αγοράσει χασίς.

Οι τελευταίες εξελίξεις

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, το σημείο είχε εξεταστεί νωρίτερα από την ομάδα των αρχών με τη συνδρομή σκύλου, ωστόσο, δεν είχε βρεθεί κάτι.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Οι Αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους στον 32χρονο, με τον οποίο η Αναστάζια είχε συναντηθεί για τελευταία φορά, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε DNA της 27χρονης. Ακόμη, η σορός της βρέθηκε σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου από το σπίτι του 32χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ