Χαλάει ο καιρός - Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μετά τον καύσωνα που έπληξε την Ελλάδα τις τελευταίες μέρες έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση από το Σάββατο και από τα νοτιοδυτικά της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλάζι και ισχυρούς άνεμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Το Σάββατο:
Από τις προμεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και η Πελοπόννησος και σταδιακά από τις απογευματινές ώρες η Στερεά και πιθανώς η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική).
Την Κυριακή:
Κατά διαστήματα μέχρι και τις απογευματινές ώρες η Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική) και πιθανώς τις βραδινές ώρες τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 19 Δεκεμβρίου
15:03
Ασθενής ξυλοκόπησε άγρια γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου - Από τις μπουνιές κατέρρευσε
14:52
Γιατί οι δωρητές σπέρματος έχουν εκατοντάδες παιδιά - To «σπέρμα των Βίκινγκ» και οι κίνδυνοι
14:43
Στα «χαρακώματα» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τη σπείρα ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη: «Ο Χιλετζάκης είναι ανενεργό μέλος» - «Πολύ ενεργός για "αδρανής"»
14:32