Παρέμβαση εισαγγελέα για την ασφάλεια γέφυρας στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε:
Στο «μικροσκόπιο» εισαγγελικής έρευνας μπαίνει γέφυρα της εσωτερικής περιφερειακής στη δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία διέρχεται πάνω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Διαλογής ΤΧ2.
Ο εισαγγελέας ζητά από την Ασφάλεια να διενεργήσει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν διασφαλίζονται συνθήκες ασφαλούς χρήσης της γέφυρας και προς αυτή την κατεύθυνση ζητεί να διενεργηθεί επιτόπια αυτοψία με τη σύνταξη πραγματογνωμοσύνης.
Τα διερευνώμενα αδικήματα της έρευνας συνδέονται με επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς και στην οδική συγκοινωνία, δια παραλείψεως.
Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα, σύμφωνα με το οποίο η γέφυρα παρουσιάζει σημαντικές φθορές, με χαρακτηριστικότερες την υποχώρηση ολόκληρων τμημάτων σκυροδέματος της κατασκευής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρτα: Κατέρρευσε η ξύλινη γέφυρα στο παραποτάμιο πάρκο
Άνοιξε η Γέφυρα των Σερβίων - Σε ποια οχήματα επιτρέπεται η κυκλοφορία
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντικατέστησε την Κασιμάτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης
18:39
Συνεδριάζει για πρώτη φορά στο Κάιρο η μεταβατική επιτροπή που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
18:30
Δύο συλλήψεις στη Ζάκυνθο για παράνομη βία και παράβαση της νομοθεσίας για όπλα και ναρκωτικά
18:22
Ηράκλειο: «Χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του 70χρονου που έχασε τον προσανατολισμό του
18:13