ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα 6χρονου με πατίνι - Αναζητούσε τομογράφο επί τρεις ώρες έχοντας αιμορραγία

Ατύχημα 6χρονου με πατίνι - Αναζητούσε τομογράφο επί τρεις ώρες έχοντας αιμορραγία
Αξονικός τομογράφος IN TIME

Επί τρεις ώρες αναζητούσαν αξονικό τομογράφο οι γονείς ενός εξάχρονου παιδιού, που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και αιμορραγούσε από τα αυτιά, μετά από ατύχημα που είχε με το πατίνι του την Κυριακή (18/6) στη Θεσσαλονίκη. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό στο MEGA το παιδί έπεσε από το πατίνι, άρχισε να έχει αιμορραγία από το αυτί και άμεσα οι γονείς του το μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ωστόσο ο αξονικός τομογράφος φέρεται να ήταν χαλασμένος.

Στη συνέχεια, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείο συνέστησαν τη διακομιδή του στο νοσοκομείου του Αγίου Παύλου, ωστόσο και εκεί ο τομογράφος φέρετα να μην διέθετε πρωτόκολλα για τη χρήση σε παιδιά κάτω των 10 ετών.

Έπειτα, το παιδί μεταφέρεται ξανά στο Ιπποκράτειο, με ασθενοφόρο του Χαμόγελου του Παιδιού, όπου αποφασίζεται το 6χρονο παιδί να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική με έξοδα του νοσοκομείου.

Μετά από τρεις ολόκληρες ώρες και αφού διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως το ανήλικο υπέστη κάκωση από την πτώση, στο λιθοειδές οστό και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ