Ναυάγιο στην Πύλο: Τουλάχιστον 209 «θύματα» είχαν πακιστανική υπηκοότητα, αναφέρει το Πακιστάν
Τουλάχιστον 209 «θύματα» του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο εκτιμάται πως έχουν πακιστανική υπηκοότητα, σύμφωνα με τα δεδομένα της πακιστανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών.
Ειδικότερα, σύμφωνα τα δεδομένα αυτά, τα οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το πρακτορείο Reuters απ' αυτά τα 209 «θύματα», 181 ήταν από το Πακιστάν και 28 από το διοικούμενο από το Πακιστάν τμήμα του Κασμίρ.
Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν από αξιωματούχους από 201 οικογένειες τα δείγματα DNA, προκειμένου να βοηθήσουν την Ελλάδα στις ταυτοποιήσεις.
Δεν διευκρινίζεται σε ποια βάση η υπηρεσία αναφέρει τους ανθρώπους αυτούς ως θύματα, καθώς ο επίσημος απολογισμός του δυστυχήματος, σύμφωνα με το Ελληνικό Λιμενικό εξακολουθεί να είναι στους 82 νεκρούς και σε 104 επιζώντες και επιζώσες, από τους οποίους 12 είναι πακιστανικής καταγωγής.
Στο σκάφος που ναυάγησε εκτιμάται ότι βρισκόταν εκατοντάδες άνθρωποι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χάνονται ολόκληρα χωριά στη θάλασσα: Τα χειρότερα ναυάγια στη Μεσόγειο
Ναυάγιο στην Πύλο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες - «Τους είπε να κάνουν προσευχή να φτάσει»
Στις «ράγες» το εμβληματικό project Voria - Στη ΜΕΤΚΑ η κατασκευή του έργου
07:54
Άσκηση ετοιμότητας τα ξημερώματα της Παρασκευής στη γραμμή 1 του Μετρό (vid)
07:50
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τρεις δικογραφίες σαν φωτογραφίες
07:45
Η «συμμαχία των 35» για Στενά του Ορμούζ, ο ρόλος της Ελλάδας και οι πιέσεις Τραμπ
07:38