Κως: Συνελήφθη διακινητής-χειριστής ταχύπλοου που αποβίβασε 17 πρόσφυγες
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη τη Τετάρτη 21 Ιουνίου στην παραλιακή οδό της Κω, ένας αλλοδαπός, ο οποίος αναζητείτο από τη λιμενική αρχή, καθώς πριν από τρεις μέρες είχε διαφύγει της σύλληψης μετά την αποβίβαση 17 προσφύγων στη ακτές της περιοχής Ψαλίδι.
Τα στελέχη του πλωτού του λιμενικού, είχαν εντοπίσει το πρωινό Δευτέρας 19 Ιουνίου, ταχύπλοο, το οποίο μόλις είχε αποβιβάσει 17 άτομα, και στη συνέχεια κινήθηκε προς τα Τουρκικά παράλια.
Όμως στη θέα του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού, ο χειριστής άλλαξε κατεύθυνση και προσέγγισε παραλία, όπου και αποβιβάστηκε και απομακρύνθηκε πεζός.
Μετά τη σύλληψη του διακινητή από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, ενώ οι 17 πρόσφυγες τον αναγνώρισαν και τον υπέδειξαν ως τον χειριστή του σκάφους που τους μετέφερε.
Στο «κόκκινο» η Μέση Ανατολή: Οι Χούθι χτύπησαν εγκατάσταση της Aramco - Νέο μήνυμα Αραγτσί σε ΗΠΑ
12:57
Λουτράκι: Νεκρός δίπλα σε κάδο σκουπιδιών εντοπίστηκε ηλικιωμένος - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
12:52
Μήλος: Ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Σαρακήνικο - Βίντεο δείχνει τους επιβάτες να βουτάνε στη θάλασσα
12:42
Σε πύρινο συναγερμό η χώρα: 400 φωτιές σε 10 μέρες- Red Code και αύριο- Ριπές 110 χλμ/ώρα στην Κρήτη
12:32