Ρόδος: 18χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου
Ανανεώθηκε:
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ μεταφέρθηκε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, με θλαστικό τραύμα στο χέρι, έπειτα από τραυματισμό του, όταν στη διάρκεια ελέγχου οχήματος, ο οδηγός δεν σταμάτησε και τον παρέσυρε.
Το περιστατικό σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Ρόδου-Καλλιθέας κοντά στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα».
Αμέσως συνάδελφοι του κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος γα την υγεία του, ενώ οι γιατροί έραψαν το τραύμα και αναμένεται να αποχωρήσει από το νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό ο δράστης συνελήφθη από ομάδα της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ. Πρόκειται για 18χρονο αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές που οδηγούσε δίκυκλο και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για την αυτόφωρη διαδικασία.
Στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές και ένας Έλληνας.
Όταν ο αστυνομικός τούς έκανε σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, ο Έλληνας κατέβηκε, αλλά ο 18χρονος, επειδή δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ανέπτυξε ταχύτητα. Ο αστυνομικός επιχείρησε να τον σταματήσει κρατώντας τον με τα χέρια, αλλά παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Οδηγός εγκατέλειψε τραυματία μετά από σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο
Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στον Κηφισό
Έρευνες μετά από νέες ανεξήγητες εμφανίσεις drones σε Ιρλανδία και Γαλλία με το βλέμμα στη Ρωσία
22:35
Κακοκαιρία Byron: Στη Μάνδρα το μεγαλύτερο ύψος βροχής του τριημέρου σύμφωνα με το Meteo
22:23
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθήνα - Ανοιχτοί οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο
22:11
Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ για τη Γεωργία Δαμασιώτη - Προκρίθηκε στον τελικό των 200μ. πεταλούδα
22:04