Εκλογές 2023: Χωρίς εφορευτική επιτροπή εκλογικά τμήματα σε Άλιμο και Θεσσαλονίκη

Μικροπροβλήματα καταγράφηκαν το πρωί της Κυριακής (25/6) σε εκλογικά τμήματα του Αλίμου και της Θεσσαλονίκης, καθώς τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν προσήλθαν στο πόστο τους.
Ειδικότερα, στο 1ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο 162ο τμήμα, η δικαστική αντιπρόσωπος είναι μόνη της, ακόμη δεν είχε εμφανιστεί η εφορευτική επιτροπή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Πάντως, στη Θεσσαλονίκη τα τμήματα άνοιξαν κανονικά, με το μεγαλύτερο πρόβλημα, που σημειώνεται να είναι η αναντιστοιχία ονομάτων των εφορευτικών με αυτά των διορισθέντων που εμφανίζονται.
Ταυτόχρονα, χωρίς εφορευτική βρίσκεται και εκλογικό τμήμα στον Άλιμο, στο οποίο βρίσκονται μόνο η δικαστική αντιπρόσωπος και ο γραμματέας.
Στο μεταξύ, όμως, οι πολίτες έχουν ήδη αρχίσει να προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, σύμφωνα με το MEGA.

Reuters: Βέτο Τραμπ στην εκτέλεση του Χαμενεΐ από τον Ισραηλινό Στρατό
19:25
Τουλάχιστον 14 πυρηνικοί επιστήμονες έχουν σκοτωθεί στο Ιράν από επιθέσεις των Ισραηλινών (vids)
19:17
Τραγωδία στη Ρόδο: Κοριτσάκι τριών ετών πνίγηκε σε πισίνα
19:09
«Φρένο» από το Ισραήλ σε όσους θέλουν να επιστρέψουν μέσω Αθήνας και Λάρνακας
18:59