Νεκρός ανασύρθηκε ηλικιωμένος από παραλία της Λήμνου
Ανανεώθηκε:
Νεκρός ανασύρθηκε από την παραλία του Κότσινα στη Λήμνο ένας άνδρας ηλικίας 77 ετών το Σάββατο (24/06), καθώς έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν στη θάλασσα παρέα με τη σύζυγό του.
Όπως μεταδίδει το limnoslive.gr, τυχαίοι λουόμενοι, αντιλαμβανόμενοι την κατάστασή του, προσέγγισαν γρήγορα και τον ανέσυραν στην ακτή. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι προσέφεραν άμεσα πρώτες βοήθειες, ελέγχοντας την αναπνοή και προσπαθώντας να επαναφέρουν την καρδιακή του παλμό.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο μεταφέροντας τον άτυχο ηλικιωμένο άνδρα στο Νοσοκομείο της Λήμνου. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Το Λιμεναρχείο έχει αναλάβει την προανάκριση για το συμβάν, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου του άνδρα. Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για περαιτέρω εξερεύνηση των αίτιων θανάτου.
Λάμψη στη γιορτή για τα 100 χρόνια ΕΠΟ: Ο πρόεδρος της UEFA και η «χρυσή» Εθνική του Euro 2004
23:27
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε γυναίκα μετά από πτώση από μεγάλο ύψος στην Εύβοια
23:15
Δίωξη του υπουργού Άμυνας για τον πόλεμο στο Ιράν ζητά βουλευτής των Ρεπουμπλικανών
23:03
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξηση 22% στα καθαρά κέρδη το α' εξάμηνο - Στα 2,2 δισ. ευρώ τα ταμειακά διαθέσιμα
23:01