ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι ήταν οι κακοποιοί που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας

Ποιοι ήταν οι κακοποιοί που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί, μετά τις συλλήψεις δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής και την καταδίωξη που ξεκίνησε από την Πανεπιστημίου και έφτασε μέχρι τις Τρεις Γέφυρες.

Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε, όλα ξεκίνησαν μέσα στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στη διασταύρωση Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου, με γνωστό εργολάβο την Μυκόνου, που ξαφνικά είδε μπροστά του τους δύο ληστές του, να ψωνίζουν μέσα στο εμπορικό και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Η ληστεία του εργολάβου από τη Μύκονο είχε απασχολήσει πολύ έντονα τις αρχές και από την ημέρα που είχε γίνει μέχρι και σήμερα, οι αστυνομικοί αναζητούσαν με εντάλματα τους δύο άνδρες, χωρίς όμως να τους έχουν εντοπίσει και οι οποίοι όπως αποδείχθηκε με περισσό θράσος, ήταν στο κέντρο της Αθήνας και έκαναν πλούσιες αγορές

Όταν το θύμα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους άρχισε να καλεί σε βοήθεια και να προσπαθεί να πάρει την Άμεσο Δράση, οι δύο Αλβανοί κακοποιοί του επιτέθηκαν, του άρπαξαν το κινητό και αφού έσπασαν την τζαμαρία του εμπορικού, προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Βγαίνοντας από το κτήριο μία διμοιρία που περνούσε από το σημείο και είδε τι συνέβαινε κατάφερε να συλλάβει τον έναν κακοποιό, ενώ ο δεύτερος προσπάθησε να εξαφανιστεί για να ακολουθήσει καταδίωξη και τελικά να τον ακινητοποιήσουν στις Τρεις Γέφυρες.

Πάνω στον έναν κακοποιό βρέθηκαν δέκα χιλιάδες ευρώ και δύο πιστόλια, ενώ στον δεύτερο 6 χιλιάδες ευρώ.

Και οι δύο είχαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης και βρίσκονται από χθες το βράδυ στη γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ