Εκλογές 2023: Ξεπουλάνε οι τούρτες με τα πρόσωπα των… πολιτικών αρχηγών
Αίσθηση έχουν προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη οι τούρτες, οι οποίες έχουν επάνω τους, τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα της χώρας.
Συγκεκριμένα, γνωστό ζαχαροπλαστείο στον Εύοσμο, με αφορμή τις εθνικές εκλογές, δημιούργησε τούρτες που μπορούν να αγοράσουν όλοι οι υποστηρικτές, του κάθε κόμματος, ανεξαιρέτως.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου, αυτές οι τούρτες έχουν μεγάλη ζήτηση και ξεπουλάνε σε χρόνο ρεκόρ, καθώς κάποιοι τις προπαραγγέλνουν και άλλοι τις παίρνουν απευθείας από το κατάστημα.
Όπως αναφέρει το thes.gr, πάνω στα γλυκά έχουν τυπωθεί τα πρόσωπα του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα, του Νίκου Ανδρουλάκη, του Δημήτρη Κουτσούμπα και του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά και τα λογότυπα των κομμάτων που εκπροσωπούν.




ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκλογές 2023: Για καφέ με την οικογένειά του μετά την κάλπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Πούτιν κλιμακώνει τον πόλεμο: Μελετά την επέκταση των βαλλιστικών βομβαρδισμών στην Ουκρανία
23:36
Ιός Δυτικού Νείλου: Συνολικά 19 θάνατοι και 232 κρούσματα μέσα στο 2026 στην Ελλάδα - Η έκθεση ΕΟΔΥ
23:30
«Ναι» στην έκδοση στην Τουρκία 39χρονου διακινητή μεταναστών από το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης
23:27
Επίσκεψη του Υφυπουργού Άμυνας της Ιαπωνίας στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας
23:19