Νεκρός 20χρονος Βρετανός σε πάρτι στη Ζάκυνθο
Ανανεώθηκε:
Την τελευταία του πνοή άφησε 20χρονος Βρετανός σε κλαμπ της Ζακύνθου, όπου διασκέδαζε το βράδυ της Κυριακής 25/06.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο νεαρός Βρετανός, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στη χώρα μας, έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που βρισκόταν μέσα στην πισίνα του κλαμπ.
Ο ναυαγοσώστης, μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό επενέβη, τον έβγαλε από την πισίνα και του έκανε ΚΑΡΠΑ. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και ιδιωτικό ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε στο νοσοκομείο Ζακύνθου τον νεαρό Βρετανό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του 20χρονου έχει σταλεί στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός Βρετανός έχασε τη ζωή του μέσα στο κλαμπ, του οποίου ο υπεύθυνος και μέλη του προσωπικού έδωσαν καταθέσεις.
ΣΕΒ: Τα μέτρα για το ενεργειακό κόστος δεν λύνουν τα πρόβλημα, αλλά είναι προς την σωστή κατεύθυνση
17:05
Η Ουκρανία δηλώνει ότι έπληξε ρωσική φρεγάτα στο Νοβοροσίσκ και εξέδρα εξόρυξης στην Κριμαία
17:00
Νέα έκτακτα μέτρα για ευλογιά και αφθώδη πυρετό - Τι αλλάζει στις αποζημιώσεις
16:52
Στις 27 Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
16:49