Φωτιά στη Ρόδο: Εκκενώθηκε προληπτικά ξενοδοχείο
Ανανεώθηκε:
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/6) η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (26/6), στην περιοχή «Τραπεζία» Αφάντου Ρόδου, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να αναγκάζονται να εκκενώσουν ξενοδοχείο εξαιτίας του καπνού που είχε κατακλύσει την περιοχή.
Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3, ανέφερε ότι η επόμενη ώρα είναι αρκετά κρίσιμη προκειμένου να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά, κίνδυνος για ζωές ή περιουσίες δεν υπάρχει.
Οι συνθήκες κατάσβεσης της πυρκαγιάς ήταν δυσμενείς λόγω των ισχυρών ανέμων, σύμφωνα με τη rodiaki.
Υπενθυμίζεται ότι, η φωτιά, από τις πρώτες πληροφορίες εκδηλώθηκε σε δίκυκλο όχημα, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο στην περιοχή και επεκτάθηκε.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 12 οχήματα.
Επίσης, στο έργο συνέδραμαν υδροφόρες ΟΤΑ.
Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν δρόμους και γέφυρες στο Ιραν - Στο στόχαστρο και το νησί Χάργκ (pics)
16:37
Ερντογάν: Καταδικάζουμε τη «δειλή» επίθεση έξω από το προξενείο του Ισραήλ
16:34
Τέμπη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον χώρο της δίκης - Ζητείται αυτοψία και οι πολεοδομικές άδειες
16:27
ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για Χαράλαμπο Αθανασίου και Τάσο Χατζηβασιλείου
16:20