Θεσσαλονίκη: Διαρροή φυσικού αερίου στη Νεάπολη - Εκκενώθηκε περιοχή
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/6) στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, καθώς στην περιοχή σημειώθηκε διαρροή φυσικού αερίου. Οι αρχές προχώρησαν προληπτικά σε εκκένωση της περιοχής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το grtimes εργολαβικό συνεργείο, το οποίο εκτελούσε εργασίες για την τοποθέτηση οπτικής ίνας, φέρεται να προκάλεσε βλάβη στον αγωγό φυσικού αερίου που υπάρχει στην περιοχή, με αποτέλεσμα να σημειωθεί εκτεταμένη διαρροή.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, οι οποίες έχουν αποκλείσει την περιοχή υπό τον φόβο μην προκληθεί κάποια έκρηξη.
Αυτήν την ώρα γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης.
Να σημειωθεί πως η μυρωδιά είναι ιδιαίτερα αισθητή σε μεγάλη απόσταση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Χειμερινές εκπτώσεις: Τι περιμένει η αγορά μετά την πτώση εορταστικού τζίρου για 1 στις 2 επιχειρήσεις - Ελπίδα η «ρευστοποίηση» του στοκ
07:50
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα λόγω του χιονιά
07:45
ΕΛΛΑΔΑ
Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα
07:35
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Remade: Το fashion project που ξεκίνησε από το χόμπι μιας 15χρονης Ελληνίδας
07:34
ΚΟΣΜΟΣ