Σαντορίνη: Συνελήφθη αστυνομικός για παράνομες οικοδομικές εργασίες
Ανανεώθηκε:
Ένας 33χρονος υπαρχιφύλακας που υπηρετεί στο τμήμα Σαντορίνης συνελήφθη μαζί με έναν αλλοδαπό την ώρα που έκαναν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε μία βίλα στο νησί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βίλα ανήκει στον υπαρχιφύλακα και είχε αναθέσει σε μία εταιρεία να προχωρήσουν σε κάποιες εργασίες.
Στο γραφείο όμως του τοπικού αστυνομικού τμήματος, έφτασε η καταγγελία ότι οι εργασίες που γίνονταν ήταν παράνομες.
Λίγη ώρα αργότερα κλιμάκιο αστυνομικών έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν ο υπαρχιφύλακας μαζί με τον Αλβανό που είχε αναλάβει να κάνει τις εργασίες και ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε να συλληφθούν όλοι και να προσαχθούν ενώπιόν του
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι είχε αναθέσει στην εταιρία να κάνει τις εργασίες και ότι ο ίδιος δεν γνώριζε ότι ήταν παράνομες, όμως δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι και ο ίδιος βρισκόταν στο σημείο, την ώρα που ο Αλβανός εκτελούσε τις παράνομες οικοδομικές εργασίες.
Η υπόθεση είναι στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει τι θα γίνει στην συνέχεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: «Μετέτρεψαν» καφενείο σε xαρτοπαικτική λέσχη - Έντεκα συλλήψεις
Επεισόδιο μεταξύ ανήλικων ληστών και αστυνομικών στη Γλυφάδα - Τρεις συλλήψεις
«Οπλισμένος τρελός μπήκε στην οικία του προέδρου» - Η πρώτη αντίδραση του Λευκού Οίκου
18:21
Τέσσερα χρόνια από την εισβολή στην Ουκρανία: Ο γεωπολιτικός χάρτης και η αναζήτηση λύσεων
18:09
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αντιμετώπισε επιτυχώς 223 έκτακτα περιστατικά στο Καρναβάλι της Πάτρας (pics, vids)
18:04
Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στη θαλάσσια περιοχή νότια των Καλών Λιμένων
17:52