ΕΛΛΑΔΑ

«Μου είπε ότι δεν κατάλαβε πώς έγινε το ατύχημα» λέει ο ιδιοκτήτης λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη

«Μου είπε ότι δεν κατάλαβε πώς έγινε το ατύχημα» λέει ο ιδιοκτήτης λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Σε σοκ βρίσκεται ο οδηγός του λεωφορείου που έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα νωρίς το πρωί της Τετάρτης (28/6) στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας του λεωφορείου. Ο ίδιος ανέφερε ότι «μου τηλεφώνησε και μου είπε πως χωρίς να το καταλάβει, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα. Είναι έμπειρος οδηγός».

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο οδηγός του λεωφορείου τον κάλεσε και του είπε πως έπεσε πάνω σε κάποια αυτοκίνητα. «Μου είπε πως δεν κατάλαβε πως έγινε, είχε σταθμευμένα οχήματα και του έφυγε το αμάξι. Ωστόσο, οδηγός είναι έμπειρος, δεν πίνει. Αναμένουμε να μας πουν τι θα γίνει από τις ασφαλιστικές. Μου είπε πως ίσως προέκυψε κάποια βλάβη στο λεωφορείο, και οι δύο είμαστε σε κατάσταση σοκ».

Νωρίτερα ο οδηγός ενός λεωφορείου έχασε τον έλεγχο - για άγνωστο λόγο - και έπεσε πάνω σε τουλάχιστον σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης (28/6) και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα λεωφορείο που κινείτο στην Εγνατία οδό, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε 10 σταθμευμένα αυτοκίνητα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στο λεωφορείο δεν επέβαινε κανείς καθώς εκείνη την ώρα ο οδηγός πήγαινε για να παραλάβει εργαζόμενους και να τους μεταφέρει στο χώρο εργασίας τους.

Οι ζημιές στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι μεγάλες, αφού ο οδηγός, στην προσπάθειά του να στρίψει σε δρόμο, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του του λεωφορείου, το οποίο άρχισε να χτυπά τα παρκαρισμένα οχήματα. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα από το σημείο δεν υπήρχαν πεζοί.

Ο οδηγός που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αναμένεται να δώσει κατάθεση για το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ