Ζάκυνθος: Σύλληψη ατόμου για κακοποίηση ζώου - Το έσερνε με το αυτοκίνητό του
Στη σύλληψη ενός ατόμου, που έσερνε σκύλο δεμένο με σύρμα με το αυτοκίνητό του στη Ζάκυνθο, προχώρησαν οι αρχές, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη.
Ειδικότερα, ο υπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter ενημέρωσε πως ο δράστης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις προβλεπόμενες ποινές, ενώ επεσήμανε πως «τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές δε γίνονται αποδεκτές».
Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Πέμπτη (29/6) στον Εισαγγελέα, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Το περιστατικό κακοποίησης ζώου συντροφιάς κοινοποίησε στη σελίδα που διατηρεί στο facebook ο «Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων», αναρτώντας βίντεο, που είχε καταγράψει ένας άλλος οδηγός που κινείτο στον ίδιο δρόμο, ο οποίος σταμάτησε τον άνδρα που έσερνε τον σκύλο, με φωνές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ταυτοποιήθηκαν ανήλικοι για την κακοποίηση κουταβιών στις Σέρρες
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης 2026-27
05:00
Πότε ξεκινά η νέα σχολική χρονιά - Αναλυτικά οι φετινές αργίες
04:00
«Αλλάζω συσκευή»: Έως 30/09 η υποβολή αιτήσεων - Αφορά τουλάχιστον 1.400 επιχειρήσεις
03:00
Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός» - Τα κριτήρια
02:00