Τροχαίο στην Πειραιώς μετά από καταδίωξη - Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στην Ιερά Οδό
Ανανεώθηκε:
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/6) έπειτα από καταδίωξη ενός ΙΧ αυτοκινήτου από την αστυνομία στην Πειραιώς. Από το ατύχημα προκλήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο ύψος της Ιερά Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του εν λόγω αυτοκινήτου να σταματήσει. Ωστόσο εκείνος δεν υπάκουσε στο όργανο της τάξης, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε. Λίγο αργότερα ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε κολώνα φωτισμού και σε δέντρο.
Στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο άτομα. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τους έκανε σήμα να σταματήσουν για έλεγχο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Εκείνοι δεν υπάκουσαν και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξή τους με αποτέλεσμα το ΙΧ αυτοκίνητο να πέσει πάνω σε μία κολώνα ηλεκτροφωτισμού.
Οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ελαφρά και συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκαν σε εφημερεύων νοσοκομείο.
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία.
Βουλή: Αρνητική εισήγηση της επιτροπής Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας Αυγενάκη - Λαζαρίδη
19:11
Δίκη για τη φονική έκρηξη σε ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη: «Ήθελα να πάρω τα λεφτά» είπε ο κατηγορούμενος
19:02
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για μαστροπεία σε οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη
18:55
Παρέμβαση Άγκυρας σε Κίεβο και Μόσχα για να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία στη Μαύρη Θάλασσα
18:48