Πέθανε 20χρονος Ελληνοκύπριος εύελπις σε άσκηση στη Ρεντίνα
Ανανεώθηκε:
Ένας Ελληνοκύπριος εύελπις πέθανε κατά τη διάρκεια άσκησης στη Ρεντίνα, οπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατου
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ:
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2023 και στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στην Ρεντίνα, o Ελληνοκύπριος Εύελπις ΙΙας, Χ.Γ., ετών 20, έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Εύελπι και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Κλίμα συγκίνησης στην κηδεία του Λάκη Χαλκιά - Πλήθος κόσμου στο Α' Νεκροταφείο
12:11
Υπεβλήθη το αίτημα ενεργοποίησης της ρήτρας διαφυγής για την ενέργεια - Επενδύσεις 1 δισ. ως το 2028
12:00
Ο μητρικός θηλασμός: Η πρώτη επένδυση στην υγεία του παιδιού
11:50
Η Αττική αποκτά «Παρατηρητήριο Έργων» - Πώς θα μπορούν οι πολίτες να ελέγχουν τις παρεμβάσεις
11:43