Αρναούτογλου: Ζέστη με κουφόβραση το Σαββατοκύριακο
Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε κυρίως ηλιοφάνεια, θα ζεστάνει αρκετά-κυρίως στην κεντρική και στη νότια Ελλάδα-, ενώ έντονο θα είναι το αίσθημα της δυσφορίας λόγω και της αυξημένης σχετικής υγρασίας.
Από την Κυριακή, αρχικά στη βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια και νοτιότερα ο καιρός θα γίνει άστατος. Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν κάποιες παροδικές μπόρες σε Θεσσαλία και Μακεδονία.
Η θερμοκρασία το Σάββατο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου στους κάμπους της ηπειρωτικής χώρας.
Η Αττική θα έχει λιακάδα με λίγα σύννεφα στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν με τη μορφή θαλάσσιας αύρας στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 21 με 33 βαθμούς Κελσίου.
Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει λιακάδα από την αρχή της ημέρας με κάποιες πρόσκαιρες συννεφιές τις θερμές ώρες κυρίως στις ορεινές περιοχές. Στα βουνά της Πέλλας, της Πιερίας και της Ημαθίας ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες.
Προς τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ίσως υπάρξουν καταιγίδες στα βόρεια της περιφέρειας.
Οι άνεμοι με τη μορφή θαλάσσιας αύρας -λίγο πιο ενισχυμένοι στον Θερμαϊκό στα 4 με 5 μποφόρ- και η θερμοκρασία στους 20 με 31 βαθμούς Κελσίου.
Μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία προς τα τέλη της επόμενης βδομάδας.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Φωτιά στον Ορχομενό Βοιωτίας: Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής - Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα
16:52
Υπ. Οικονομικών ΗΠΑ: «Τα αποδεσμευμένα ιρανικά κεφάλαια θα επιστρέψουν σε αμερικανικά προϊόντα»
16:49
Ληστές «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο με 100.000 ευρώ και λίρες από κατοικία στη Ρόδο
16:40
Η Κυκλική Οικονομία ως μοχλός ανταγωνιστικότητας και βιώσιμης ανάπτυξης
16:31