ΕΛΛΑΔΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός για την αρπαγή 7χρονου από τον πατέρα του στη Φθιώτιδα

Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός για την αρπαγή 7χρονου από τον πατέρα του στη Φθιώτιδα
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συναγερμός σήμανε στην Φθιώτιδα για την αρπαγή του 7χρονου Οβτσαρένκο Σάλεχ, από τον πατέρα του σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γονική αρπαγή σημειώθηκε στις 25 Ιουνίου 2023 στην περιοχή της Λάρυμνας Φθιώτιδας, όταν ο Λετονός πατέρας του 7χρονου τον πήρε μαζί του χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση. Έκτοτε αγνοούνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του παιδιού»:

«Στις 25/06/2023 και ώρα περίπου 11:00 πμ, ο πατέρας του, Οβτσαρένκο Σάλεχ, 7 ετών, υπήκοου Λετονίας, προέβη σε αρπαγή του ανήλικου, στην περιοχή της Λάρυμνας Φθιώτιδας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής που εκδόθηκε σήμερα 1/7/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Οβτσαρένκο Σάλεχ έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,28 μ. και 45 κιλά βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-appleΠαρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ