Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Στην Εντατική τρία άτομα - Ενεπλάκησαν τουλάχιστον τέσσερα οχήματα
Ανανεώθηκε:
Τρια άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (1/7), στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον ΒΟΑΚ στο ρεύμα από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, μετά το Πάνορμο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενεπλάκησαν τουλάχιστον τέσσερα οχήματα και συγκεριμένα δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα ταξί και ένα μίνι βαν.
Αυτόπτες μάρτυρες που περνούσαν από το σημείο του τροχαίου, ανέφεραν στην τοπική ιστοσελίδα ekriti ότι τα οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν 3 άτομα, οι οποίοι τραυματίστηκαν πιο σοβαρά και νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ενώ άλλοι τραυματίες, μετέβησαν στο νοσοκομείο με ελαφρύτερα τραύματα και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησαν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μηχανάκι παρέσυρε γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς στη σκηνή με τη 13χρονη κόρη του - Η αγκαλιά και το «Σ’ αγαπώ» στον πατέρα της
18:11
Τραμπ: «Το Ιράν ζήτησε να συνεχιστούν οι συνομιλίες αλλά η εκεχειρία έχει τελειώσει»
18:05
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο χωριό Αγιάσος της Μυτιλήνης
18:03
Οριοθετημένη και χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Οινούσσα Σερρών
17:50